bune si astea zic eu!!
pentru aluat:
pentru umplutura:
din ingredientele pentru aluat se framanta un aluat care se lasa o ora la odihna.
pentru umplutura se taie fructele marunt,si se amesteca cu celelalte ingrediente plus nuci sau migdale macinate pana iese o compozitie tare.
se intind foi din aluat care se taie in romburi cu rotita cu zimti,se pune cate o lingurita de umplutura se unge aluatul pe margini cu galbenus si se lipesc la mijloc.
se coc la foc potrivit.
se pudreaza cu zahar pudra.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro