Cornulete cu magiun si rahat

de Zamfira in Dulciuri, 24 Dec 2012 | 3872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 250 g unt
  • 175 ml smantana
  • sare
  • magiu
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu magiun si rahat:

Omogenizam untul la temperatura camerei cu smantana, adaugam treptat faina si sarea. Framantam compozitia si o lasam peste noapte la frigider.


A doua zi intindem aluatul si taiem un cerc pe care-l impartim in 8 parti egale (parti=triunghiuri) si le umplem cu magiun si apoi alte triunghiuri cu bucatele de rahat. Putem intinde din aluat fasii mai lungi pe care asezam bucatele de rahat, le impaturim si apoi taiem patratele. Timp de coacere 30-40 minute. Cand sau mai racit presaram zahar pudra deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu magiun si rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Miha 1

25.12.2012, 18:50

Da' ce Rocs? Rahatu' nu-ti place? Am mancat eu si-i bun.

Zamfira 1

25.12.2012, 19:25

miha....

Zamfira 1

25.12.2012, 19:26

Rocsi, te astept la cele cu magiun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu untura