Cornulete cu magiun si rahat

de Zamfira in Dulciuri, 24 Dec 2012 | 5362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 250 g unt
  • 175 ml smantana
  • sare
  • magiu
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu magiun si rahat:

Omogenizam untul la temperatura camerei cu smantana, adaugam treptat faina si sarea. Framantam compozitia si o lasam peste noapte la frigider. 

A doua zi intindem aluatul si taiem un cerc pe care-l impartim in 8 parti egale (parti=triunghiuri) si le umplem cu magiun si apoi alte triunghiuri cu bucatele de rahat. Putem intinde din aluat fasii mai lungi pe care asezam bucatele de rahat, le impaturim si apoi taiem patratele. Timp de coacere 30-40 minute. Cand sau mai racit presaram zahar pudra deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu magiun si rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Miha 1

25.12.2012, 18:50

Da' ce Rocs? Rahatu' nu-ti place? Am mancat eu si-i bun.

Zamfira 1

25.12.2012, 19:25

miha....

Zamfira 1

25.12.2012, 19:26

Rocsi, te astept la cele cu magiun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat