Cornulete cu magiun si rahat

de Zamfira in Dulciuri, 24 Dec 2012 | 3841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 250 g unt
  • 175 ml smantana
  • sare
  • magiu
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu magiun si rahat:

Omogenizam untul la temperatura camerei cu smantana, adaugam treptat faina si sarea. Framantam compozitia si o lasam peste noapte la frigider.


A doua zi intindem aluatul si taiem un cerc pe care-l impartim in 8 parti egale (parti=triunghiuri) si le umplem cu magiun si apoi alte triunghiuri cu bucatele de rahat. Putem intinde din aluat fasii mai lungi pe care asezam bucatele de rahat, le impaturim si apoi taiem patratele. Timp de coacere 30-40 minute. Cand sau mai racit presaram zahar pudra deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu magiun si rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Miha 1

25.12.2012, 18:50

Da' ce Rocs? Rahatu' nu-ti place? Am mancat eu si-i bun.

Zamfira 1

25.12.2012, 19:25

miha....

Zamfira 1

25.12.2012, 19:26

Rocsi, te astept la cele cu magiun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Cornulete bicolore cu rahat