Cornulete cu rahat

de gaby_gabytza in Dulciuri, 25 Ian 2013 | 9364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 6 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • drojdie cat o nuca sau 1 plic de drojdie uscata
  • coaja de lamaie
  • cca 600 g faina
  • rahat
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Amestecam faina cu zaharul, sarea, coaja de lamaie data prin razatoarea mica, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, apoi untura si incepem sa framantam. Adaugam treptat apa calduta si framantam o coca nelipicioasa. Lasam la dospit cca 30 minute.


Intre timp taiem rahatul bucati (eu inainte il dau prin zahar pudra sau faina).


Intindem o foaie rotunda si cu o farfurie decupam si taiem triunghiuri. Asezam bucatile de rahat pe partea mai lata si repetam pana terminam. Dam tava la cuptor cca 15 minute pana se rumenesc usor.


Dupa ce s-au racit le trecem prin zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

adry88 1

26.01.2013, 13:40

bune bune

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 10:58

ms calinnicola

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 10:58

ms eduard

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede