Cornuri cu mere

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 13 Mar 2012 | 3329 vizualizari

 

Am mai incercat reteta si cu finetti dar e mult mai buna cu mere. Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina 
  • 250 ml lapte 
  • 1 plic de drojdie uscata 
  • 4 linguri de miere 
  • 25 gr de unt 
  • 1 ou pt uns 
  • Un borcan de mere sau mere proaspete rase 
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu mere:

Dizolvam plicul de drojdie in 2-3 linguri de lapte caldut. Mierea si untul le dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina pana obtinem un aluat moale si ne lipicios. Lasam aluatul obtinut la dospit pana isi dubleaza volumul.


Impartim aluatul in doua si intindem 2 foi rotunde (nu foarte groase), dupa care impartim fiecare foaie in 8 parti. Punem cate o lingura de mere pe fiecare triunghi rezultat. Rulam cornurile si le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le mai lasam sa creasca aprox 30 de min.


Dupa ce au crescut, se bate un ou cu 2 linguri de lapte si le ungem pe deasupra. Le dam la cuptor pana se rumenesc.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

oana_pisicutza16 1

14.03.2012, 15:43

Multumesc pentru apreciere Miuta

RuxyRux 1

14.03.2012, 17:08

Frumoase si delicioase!

oana_pisicutza16 1

14.03.2012, 18:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede cu mere (de post)