Cornuri fragede cu finetti

de alilianaa in Prajituri, 5 Iun 2014 | 3340 vizualizari

 

Un desert mai mult decat rapid...mai mult decat bun. Pentru cafea, lapte sau iaurt este ideal.

 

INGREDIENTE

  • 130 g unt/margarina
  • 380 g faina
  • 2 linguri iaurt
  • o lingurita zahar
  • un plic praf de copt
  • un ou
  • o lingura smantana
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • cca 4 -5 lingurite crema ciocolata Finetti
Portii: 35
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri fragede cu finetti:

Untul se topeste putin la cuptor. Faina se cerne . Peste ea se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine, bine pana rezulta un aluat. Acesta se pune la frigider ccca 30 minute.


Se scoate aluatul de la frigider, se imparte in trei bucati. Fiecare parte se intinde cu sucitorul, se portioneaza in triunghiuri. Pe fiecare capat al triunghiurilor se pune cate o bobita de Finetti si se ruleaza. Se pun cornuletele intr-o tava pe care s-a asezat o foaie de copt. Se pun la copt pentru 25 minute la foc mediu.


La final se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri fragede cu finetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Rocsi 1

06.06.2014, 12:03

Ce as servi cateva

laura_n 1

06.06.2014, 13:33

ce dor imi e de cornulete

xana 1

06.06.2014, 23:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu marmelada