Cotlet de porc cu cartofi taranesti

de carmenvlad in Porc, 26 Mar 2011 | 10401 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 4-6 bucati cotlet de porc
  • 1 kg cartofi
  • 200 g sunculita taraneasca
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe mici
  • Sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite condimente pentru porc
  • ½ lingurita maghiran
  • ½ lingurita busuioc
  • Patrunjel verde tocat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi taranesti:

Cotletele se bat usor cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu condimentele de porc, sare si piper, maghiran si se dau la rece pentru o ora. Apoi se pun pe gratar si se rumenesc bine si pe o parte si pe cealalta. Se pun intr-un castron bucatile de cotlet si se acopera sa stea calde.
Cartofii se curata, se taie cubulete potrivite si se fierb in apa cu sare. Se taie sunculita in bucatele mici si se prajeste in ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste cu sunculita. Cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa si sunculita, se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc 5 minute. Se presara busuioc si patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:12

carmenvlad 1

30.03.2011, 05:56

Va multumesc mult pentru comentarii. Cam multe calorii este adevarat dar vreau sa ma bucur de o mancare buna. Daca totul este cu masura, se poate.

-Licurici- 1

15.12.2017, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porc la grătar pe pat de legume verzi, cu morcovi și roșii