Cotlet de porc cu crusta de mustar

de Panacris in Porc, 20 Mar 2011 | 6066 vizualizari

 

O alta vedeta reuniunilor de familie!!!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 1000 gr.
  • mustar dijon, cel cu boabe 200 gr
  • ulei de masline 100 ml
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • vin alb 200 ml
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu crusta de mustar:

Cotletul se spala si se curata de pielite. Se portioneaza, adica se taie felii pana la jumatate. Mustarul, uleiul de masline, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce, cimbrul si rozmarinul se pun intr/un mojar si se amesteca pana se omogenizeaza. Cu acest amestec sa "maseaza" bine carnea si apoi se lasa la rece cca. 15 minute.


Carnea se aseaza intr/o tava si se pune la cuptorul preincalzit la 250 grade cca. 10 minute, pana cand se rumeneste. Apoi se pune vinul si se acopera cu capac sau folie de aluminiu. Se mai lasa la cuptor cca. 30 minute la 200 grade.


Se serveste alaturi de cartofi piure (natur), ciuperci la cuptor si legume.


Un deliciu va asigur!!!

 

TIPS-URI

1

se poate pune amestecul de mustar intr/o punga impreuna cu carnea (daca nu vreti sa va murdariti prea tare pe maini!!!) pentru "masaj".

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

LUK 1

20.03.2011, 22:14

delicios

elena1988 1

20.03.2011, 22:15

ce bine arata o sa incerc cu siguranta

MotanLaOale 1

21.03.2011, 16:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Roti de porc in vas roman