Cotlet de porc cu crusta de mustar

de Panacris in Porc, 20 Mar 2011 | 5966 vizualizari

 

O alta vedeta reuniunilor de familie!!!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 1000 gr.
  • mustar dijon, cel cu boabe 200 gr
  • ulei de masline 100 ml
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • vin alb 200 ml
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu crusta de mustar:

Cotletul se spala si se curata de pielite. Se portioneaza, adica se taie felii pana la jumatate. Mustarul, uleiul de masline, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce, cimbrul si rozmarinul se pun intr/un mojar si se amesteca pana se omogenizeaza. Cu acest amestec sa "maseaza" bine carnea si apoi se lasa la rece cca. 15 minute.


Carnea se aseaza intr/o tava si se pune la cuptorul preincalzit la 250 grade cca. 10 minute, pana cand se rumeneste. Apoi se pune vinul si se acopera cu capac sau folie de aluminiu. Se mai lasa la cuptor cca. 30 minute la 200 grade.


Se serveste alaturi de cartofi piure (natur), ciuperci la cuptor si legume.


Un deliciu va asigur!!!

 

TIPS-URI

1

se poate pune amestecul de mustar intr/o punga impreuna cu carnea (daca nu vreti sa va murdariti prea tare pe maini!!!) pentru "masaj".

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

LUK 1

20.03.2011, 22:14

delicios

elena1988 1

20.03.2011, 22:15

ce bine arata o sa incerc cu siguranta

MotanLaOale 1

21.03.2011, 16:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc inabusita