Cotlet de porc cu crusta de mustar

de Panacris in Porc, 20 Mar 2011 | 5335 vizualizari

 

O alta vedeta reuniunilor de familie!!!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 1000 gr.
  • mustar dijon, cel cu boabe 200 gr
  • ulei de masline 100 ml
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • vin alb 200 ml
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu crusta de mustar:

Cotletul se spala si se curata de pielite. Se portioneaza, adica se taie felii pana la jumatate. Mustarul, uleiul de masline, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce, cimbrul si rozmarinul se pun intr/un mojar si se amesteca pana se omogenizeaza. Cu acest amestec sa "maseaza" bine carnea si apoi se lasa la rece cca. 15 minute.


Carnea se aseaza intr/o tava si se pune la cuptorul preincalzit la 250 grade cca. 10 minute, pana cand se rumeneste. Apoi se pune vinul si se acopera cu capac sau folie de aluminiu. Se mai lasa la cuptor cca. 30 minute la 200 grade.


Se serveste alaturi de cartofi piure (natur), ciuperci la cuptor si legume.


Un deliciu va asigur!!!

 

TIPS-URI

1

se poate pune amestecul de mustar intr/o punga impreuna cu carnea (daca nu vreti sa va murdariti prea tare pe maini!!!) pentru "masaj".

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

LUK 1

20.03.2011, 22:14

delicios

elena1988 1

20.03.2011, 22:15

ce bine arata o sa incerc cu siguranta

MotanLaOale 1

21.03.2011, 16:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!