Cotlet de porc cu piure de fasole rosie

de nico15 in Porc, 10 Mar 2012 | 3231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet de porc -600-700g
  • 1 cutie fasole rosie -200 g
  • 1 fir de praz
  • 2-3 bucati de pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceasca de vin alb sec
  • ciuperci eonoky -3 bucati
  • ciuperci champinion-3 bucati
  • 100-150 ml supa de legume
  • unt, ulei,
  • sare, piper
  • cimbru
  • mascarpone-90 g
  • branza de vaci-90 g
  • prune uscate-3-4 prune uscate
  • ardei iute-½ de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu piure de fasole rosie:

Se ia bucata de cotlet si se scot bucati de carne si piele de pe oase, pentru a ramane osul fara carne, dupa ce am terminat de aranjat bucata de carne, trecem la pregatirea umpluturii.

Amestecam intr-un bol:mascarpone cu branza de vaci, ardeiul iute tocat marunt si prunele taiate fin, saram si piperam. Dupa ce am preparat compozitia dam o gaura cu cutitul in cotlet si il umplem, legam cotletul cu ata alimentara pentru a fi ca o bucata intreaga.

Dupa aceasta taiem cateva felii de ciuperci si le vom pune ca un capac sa nu iasa compozitia si il vom trage la tigaie cateva minute pe fiecare parte, pana se schima culoarea, dupa care il scoatem si il lasam in asteptare.

Dupa ce am spalat legumele le taiem in diferite feluri, punem ulei in tava adaugam legumele si punem cotletul peste dand la cuptor, dupa 25 de minune, adaugam vinul si cimbrul si continuam coacerea.

Separat spalam fasolea rosie(care este prefiarta) si adaugam supa(stoc) lasand sa fiarba aproximativ vreo 15 minute. Vom pune fasolea intr-un blender adaugam treptat zeama, saram si piperam si vom face un piure adaugam si o lingura de ulei de masline.

 Tragem la tigaie intr-o lingura de ulei ciupercile feliate, dupa care aranjam preparatul nostru ca in imaginile alaturate.

 Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu piure de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de iaurt cu usturoi verde si marar