Cotlet de porc la cuptor

de anca_rm in Porc, 23 Sep 2013 | 8852 vizualizari

 

Asa imi place mie carnea de porc , si de cate ori pun mana pe cate o bucata frumoasa de carne o gatesc in felul asta

 

INGREDIENTE

  • O bucata cotlet porc fara os
  • Sare
  • Piper
  • Putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Cotletul de porc cu putina grasime il ungem cu putin ulei pe toate partile . Pe un fund de lemn punem sare si piper si rostogolim cotletul prin ele in asa fel incat sa se prinda bine pe toate partile condimentele . (Precizes ca eu am folosit un cotlet de 1.5 kg si am pus o lingurita jumate de sare , si jumate de lingurita piper . )

Intr-o tigaie pusa la incins (tigaie antiaderenta ) punem cotletul la prajit , pentru cateva minute pe o parte si pe alta . Nu punem ulei in tigaie . Il lasam sa se rumeneasca ca si  in imaginea nr.3.

Dupa ce cotletul se rumeneste pe toate partile il mutam in tava , il acoperim cu folie de aluminium si dam la cuptor . Dupa o ora il scoatem si il servim alaturi de garniture preferata .

Sosul care se formeaza l-am luat separat intr-un castron mic si am pus peste carnea feliata.

Eu am pus la cuptor legume : cartofi, morcovi si sfecla rosie . Am curatat legumele , le-am taiat si le-am asezat intr-o tava . Am pus putin ulei, sare si piper si le-am acopeit cu folie de aluminiu.

Va doresc POFTA MARE !!!!

 

TIPS-URI

1

mancare din carne

2

carne de porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc pe pat de ceapa