Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel

de nico15 in Vita, 24 Oct 2011 | 2043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de vitel
  • 1 cartof dulce
  • 3 fire de sparanghel
  • 50 g de branza de capra
  • 50 g de fistic
  • 4 frunze de spanac proaspete
  • unt,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • zeama de lamaie,
  • verdeturi  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel:





Se ia bucata de cotlet si daca nu este curatata se va curata carnea de pe os sa il facem cat mai interesant de prezentat. Dupa aceea intr-o tigaie fara ulei punem fisticul si il lasam un pic sa se prajeasca, dupa care il punem intr-un prosop si il frecam bine cat sa se ia coaja si sa ramana culoarea verde a fisticului. Dupa aceasta se va rasni sau se va zdrobi la mojar, dupa aceasta operatiune amestecam fisticul cu branza de capra si daca mai trebuie sare adaugam de asemeni adaugam si piper si sigilam bucatile de carne cu frunze de spanac pentru a putea praji cotletele la tigaie sa nu iasa compozitia.



Le prajim cate doua minute pe fiecare parte dupa care le scoatem si le lasam in asteptare. In acest timp punem apa la fiert si adaugam cartoful dulce, il lasam sa fiarba, incercand din cand in cand cu o scobitoare ,cand va fi gata scobitoarea va patrunde foarte usor, mai usor decat la cartofii normali.



In acest timp, punem un cubulet de unt si tragem la tigaie sparanghelul cateva minute.



Cartoful dupa ce este fiert se curata si se va taia in rondele dupa care se va trage la tigaie pe ambele parti cateva secunde.



Facem un pat de legume(morcovi, dovlecei) si dam cuptor cotletele de miel pentru 20-25 de minute.



Dupa care le scoatem si le aranjam ca in imaginile alaturate.



Facem si 3-4 chipsuri de pastarnac, pregatim si un dressing din verdeturi cu ulei de masline si un pic de zeama de lamaie.







Pofta Buna



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

LUK 1

25.10.2011, 08:10

delicatesa

MotanLaOale 1

25.10.2011, 08:37

bine arata ....si bun bun

jolygina 1

25.10.2011, 10:16

arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun