Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar

de Ina in Mancaruri cu carne, 4 Aug 2010 | 5182 vizualizari

 

Reteta de cartofi glazurati cu mustar am preluat-o de la Miha , cu mentiunea ca eu nu am folosit susan ( nu ca am vrut sa fie altfel, dar mi-a fost lene sa merg sa cumpar :)))) ) Multumesc, Miha, chiar merita reteta asta! >:D< :-*

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc, cu os
  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 linguri mustar
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar:

Cartofii se curata si se taie bucati mai mari si-i asezam intr-o tava termorezistenta.


Amestecam mustarul cu ulei, sare, piper, usturoi feliat marunt si cimbru, obtinand un sos, care se toarna peste cartofi . Putem adauga pe marginea vasului o ceasca cu apa.


Deasupra se aseaza cotlete condimentate dupa preferinta( eu pun cimbru, piper , sare si felii de usturoi )


Dam la cuptor pana se rumeneste carnea, iar cartofii capata culoare aurie si devin moi.


Servim cu salata de ardei copt.


Cartofii astfel preparati sunt buni calzi, dar si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

nadina73 1

20.08.2010, 00:11

fac o tura prin vecini si ma mai opresc sa pap putin si iar plecacuma sant in curtea ta

Ina 1

31.08.2010, 17:00

mah, da' vad ca ati avut treaba pe aici

elena1988 1

22.03.2011, 18:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback