Cotlete de porc cu legume (fenicul, dovlecel si ardei) la cuptor

de Catalina L in Porc, 19 Apr 2019 | 2341 vizualizari

 

O reteta  rapida si va asigur foarte buna.
 Feniculul seamana cu ceapa, cultivandu-se pe toate continentele. Aroma lui aduce cu cea a anasonului, iar frunzele seamana cu mararul.
Feniculul are proprietati antiseptice naturale, are capacitatea de a absoarbi gazele intestinale, este sedativ si antiinflamator, analgezic, antispasmic, dar si expectorant.
Nu in ultimul rand elimina toxinele, este diuretic, calmeaza tusea si este ideal in dieta diabeticilor. Are actiune antifungica, iar frunzele scad tensiunea. Mai multe aici: http://www.ziare.com/
 
 https://www.blogulluicatalina.com/2019/04/cotlete-de-porc-cu-legume-fenicul.html
#keto #loxcarb

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete frumoase de porc - 400 g
  • 1 catel de usturoi
  • 60 g de rosii cherry
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 fenicul-300 g
  • 1 ardel galben
  • 1 dovlecel
  • 20 g de unt pentru gatit
  • sare, piper
  • cimbru uscat
  • boia de ardei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu legume (fenicul, dovlecel si ardei) la cuptor:

Curatati si spalati legumele.

Taiati feniculul in 4 si ardeiul in lamele. Puneti intr-un vas de cuptor.

Ungeti -le cu 2-3 linguri de ulei, puneti sare si cimbru uscat.

Acoperiti vasul cu o foaie de aluminiu si dati 20 de minute la cuptorul incalzit la 200°C.

Intre timp pregatiti carnea. Tocati marunt usturoiul.

Reveniti usturoiul intr-o tigaie in untul incalzit.

Adaugati canea taiata bucati. Puneti sare, piper si reveniti cateva minute.

Puneti rosiile cherry taiate in 2 si 15 cl de apa. Amestecati si gatiti impreuna pana apa scade- in jur de  8 minute.

Scoateti vasul din cuptor, adaugati dovlecelul curatat si taiat rondele. Varsati deasupra carnea si amestecati.

Dati din nou la cuptor timp de 20 de minute la 180°C, descoperit de data aceasta.

Este gata!

Totul este delicios si carnea se topeste in gura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu legume (fenicul, dovlecel si ardei) la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc gatita in tigaie de fonta