Cotlete de porc in sos de smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 7 Mar 2011 | 4789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc
  • sare,piper
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute
  • Piure de cartofi:
  • 500 g cartofi
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri smantana lichida
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita condimente/delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc in sos de smantana:

Carnea se bate cu ciocanul,apoi se condimenteaza.Feliile de carne se pun in uleiul incins si se rumenesc bine pe ambele parti;se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.


Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in uleiul ramas in tigaie;se adauga boiaua si se amesteca.


Cand ceapa este moale se adauga bucatile de carne si un pahar cu apa.


Se lasa sa fiarba 15 minute,apoi se adauga smantana amestecand energic.Se potriveste de sare si piper.



Piure:


Cartofii se curata si se fierb in apa cu sare;se scurg si se pun in robot,se adauga restul ingredientelor si se porneste robotul.Astfel obtinem un piure de cartofi fin,care ramane asa si dupa racire. Carnea in sos se serveste alaturi de piure si se asezoneaza cu patrunjel uscat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

08.03.2011, 10:50

ce bine arata

diaconta 1

08.03.2011, 22:46

cu mult sos,exact cum imi plac mie

MIUTA 1

09.03.2011, 00:42

Si mie imi place,arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de condimente