Cous cous cu creveti si legume

de Alina26 in Fructe de mare, 17 Sep 2013 | 2446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g cous cous
  • 480ml apa
  • 500g creveti mici congelati
  • 3 dovlecei mici
  • 1 vanata
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu creveti si legume:

1.Am pus apa la fiert.


2.Intr-un castron mai inalt am pus cous cous si cand apa a inceput sa fiarba am turnat peste.Am acoperit cu un capac si am lasat 8 minute.


3.Dupa aceea am mestecat cu o furculita ca sa nu aiba cocolosi.


4.Intr-o oala am pus apa la fiert si cand aceasta a fiert am adaugat creveti,am lasat sa dea un clocot,am stins focul si am pus la scurs.


5.Am taiat cubulete mici toate legumele .Am calit intai vinetele cu ulei de masline si sare,apoi am adaugat restul legumelor.Am acoperit cu un capac si am lasat sa se inmoaie putin,dupa care am adaugat si creveti.


6.Am pus legumele si crevetii peste cous cous,am adaugat sare,piper si ulei de masline si am amestecat.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu creveti si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Alina26 1

17.09.2013, 20:50

va ultumesc mult!!!!!

anca_rm 1

18.09.2013, 08:39

daca sunt creveti , vreau si eu

Alina26 1

18.09.2013, 11:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Creveti simpli