Cous-cous cu lapte

de DIANA B in Paste, 6 Noi 2011 | 4585 vizualizari

 

Si asa ceva ne place ... si ma mai scuteste de un alt dulce (sa-mi fie rusine!)

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 100 g cous-cous
  • 5 lg fructoza
  • 10 ml esenta vanilie
  • dulceata/gem/peltea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu lapte:

Intr-un vas cu fund dublu se fierbe laptele cu zaharul si cu esenta de vanilie . Dupa cinci minute de fierbere , se adauga cous-cousul , se amesteca usor , se mai lasa pe foc 2-3 minute si se opreste focul . Ptr ca este tot o pasta fainoasa , acesta va absorbi tot laptele . Se toarna fierbinte in boluri umezite , ptr a usura desprinderea de acesta . Se serveste cu orice dulcetica , sau peltea . Eu am preferat un gem de visine dieta... asta e

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Cris2711 1

11.11.2011, 18:15

A papat Nick tot?

Criss 1

11.11.2011, 20:31

Interesant. N-as fi crezut ca se poate face si desert din cus-cus.

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 20:46

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Capellini cu sos de smantana si praz