Cous-cous cu lapte

de DIANA B in Paste, 6 Noi 2011 | 5710 vizualizari

 

Si asa ceva ne place ... si ma mai scuteste de un alt dulce (sa-mi fie rusine!)

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 100 g cous-cous
  • 5 lg fructoza
  • 10 ml esenta vanilie
  • dulceata/gem/peltea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu lapte:

Intr-un vas cu fund dublu se fierbe laptele cu zaharul si cu esenta de vanilie . Dupa cinci minute de fierbere , se adauga cous-cousul , se amesteca usor , se mai lasa pe foc 2-3 minute si se opreste focul . Ptr ca este tot o pasta fainoasa , acesta va absorbi tot laptele . Se toarna fierbinte in boluri umezite , ptr a usura desprinderea de acesta . Se serveste cu orice dulcetica , sau peltea . Eu am preferat un gem de visine dieta... asta e

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Cris2711 1

11.11.2011, 18:15

A papat Nick tot?

Criss 1

11.11.2011, 20:31

Interesant. N-as fi crezut ca se poate face si desert din cus-cus.

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 20:46

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton