Cozi de creveti cu orez simplu fiert.

de dicarmencitta1957 in Peste, 16 Feb 2010 | 6551 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 40 cozi de creveti.
  • 200 gr orez prefiert.
  • 4 linguri de unt.
  • 2 lingurite vegeta(vegeta din plante uscate,plafar,aceasta vegeta nu contine sare).
  • sare si piper proaspat macinat.
  • frunzulite de menta pentru decor.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozi de creveti cu orez simplu fiert.:

Spalam creveti cu un jet de apa rece si apoi in punem in apa,clocotita sa fiarba cateva minute.In aceasta apa am pus vegeta o lingurita si 2 linguri de unt.Dupa ce i-am scos de la fiert pe un platou, ii vom lasa sa se raceasca putin.Peste cateva minute ei vor fi tocmai buni de curatat.


Eu am ales garnitura pentru acesti creveti, orez fiert cu 2 linguri de unt si o lingurita de vegeta.Se servesc cu orez fiert,sau spaghete.Fiecare este liber sa-si aleaga, garnitura care ii place cel mai mult.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozi de creveti cu orez simplu fiert." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi umpluti cu prune uscate aromate