Cozonac broasca testoasa

de iri_iri in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 2150 vizualizari

 

.....aceasta broasca am facut-o pentru ca mi-a mai ramas aluat de cozona si niste crema de nuca si pentru ca nu stiam ce sa fac ,m-am hotarat sa fac ceva haios si bun in acelasi timp......cred si sunt sigura ca si copiilor le vor place ,bineinteles si cei mici si cei mari.

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie de o bucata de aluat de cozonac,niste crema de nuci,rahat,stafide si un mar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac broasca testoasa:

intindem aluatul cu sucitorul si apoi intindem crema de nuca ,rulam si formam un melc care il asezam intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu unt.


vasuL trebuie sa fie rotund si daca se poate sa aiba peretii inalti.


am uns melcul format cu ou si am asezat din loc in loc bucati de rahat.


am dat vasul la cuptor si l-am lasat 40 de minute dupa care l-am scos si l-am lasat sa se raceasca bine si l-am asezat pe un platou si am inceput sa ii dau forma broscutei mele.


am luat un mar pe care l-am taiat in jumate .


o jumate am asezat-o in asa fel incat sa ii dea forma capului ,iar cealalta jumatate am taiat-o fasii pentru a forma picioarele si coada .


ochii i-am facut cu stafide. sper sa imi fi reusit ceva haios.......

 

TIPS-URI

1

imaginatie

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac broasca testoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

14.04.2012, 22:23

draguta

Maria68 1

15.04.2012, 17:24

simpatica

mihaelar63 1

06.06.2012, 15:51

Place broscuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu umplutura mixta, imbracat in ciocolata