Crap cu sos quark picant

de mihaelar63 in Crap / Caras, 16 Mai 2012 | 2357 vizualizari

 

Crema quark este un sortiment de branza proaspata .Am ales sa o folosesc la un sos racoros dar picant ce sa insoteasca rondele de crap la cuptor . Factorul decisiv al alegerii acestei creme a fost curiozitatea[ nu am folosit niciodata asa ceva ] dar si continutul redus in grasimi :0.2%.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rondele crap
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lamaie -zeama
  • sare
  • 1 lingurita boia ardei dulce

Pt sos :

  • 1 cutie crema quark
  • 1 lingura mustar frantuzesc Smak
  • 1 lingura mustar frantuzesc Kamis [ acesta e doar bobite]
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita piper rosu
  • ardei rosu si praz pt . decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos quark picant:


  1. Rondelele de crap spalate se amesteca intr-un bol mare cu zeama de lamaie , uleiul de masline sare si boiaua rosie .

  2. Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor 30 min .[ este gata cand incepe sa se rumeneasca ]

  3. Intre timp amestecati ingredientele pentru sos .

  4. Serviti crapul cald insotit de sosul picant si decorat cu legume proaspete .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos quark picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Alinutza80 1

16.05.2012, 19:35

wow ce bunatate aici

elucubratiiculinare 1

16.05.2012, 20:20

imi place orice peste, dar sosul tau imi lasa gura........

mirela0911 1

16.05.2012, 21:37

Ce deliciu ai facut Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume