Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras.

de dicarmencitta1957 in Crap / Caras, 20 Mai 2010 | 3191 vizualizari

 

Mancarea mea preferata, pestele in orice forma ar fi pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de crap portionat.
  • 1 kg cartofi de salata.
  • 200 gr cascaval delaco ras.
  • 25 sau 30 gr unt(1 lingura si jumatate de unt).
  • condimente:sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras.:



Curatam si spalam cartofii,apoi ii vom pune in tava yena, ii vom asezona cu condimentele mai sus mentionate(fiecare pune ce condimente doreste).Vom baga tava la cuptor pentru 50 de minute.Dupa 50 de minute scoatem tava si vom pune 200 gr de cascaval delaco ras.Mai bagam tava pentru inca 10 minute la cuptor.Separat vom pregati gratarul si vom pune bucatile de crap pe gratar.Vom lasa cate 15 minute pe fiecare parte.Dupa 25 sau 30 de minute crapul va fi gata preparat.Vom servi crapul alaturi de o garnitura de cartofi copti in tava la cuptor si cu mult cascaval ras pe deasupra.Cand pun tava cu cartofi in cuptor pun pe deasupra si cateva cubulete mici de unt(25 sau 30 gr de unt).Acest unt va da o aroma deosebita cartofilor.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bunica 1

21.05.2010, 14:00

Mai da frumosi copii aveti ! Carmen jos palaria pentru preparat! Eu ma multumesc numai cu pestele, chiar daca in vasul roman cartofii ies nemaipomeniti Fac si eu cartofi, dar pentru altii

Sylvia 1

21.05.2010, 14:09

5 furculite penrua asa masa delicioasa, excelent arata !

mena29 1

24.05.2010, 17:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
crap la cuptor cu sos de rosii