Crema CUSTARD (Crema de vanilie)

de laylalala in Dulciuri, 22 Apr 2010 | 6439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 250 ml lapte
  • 250 ml frisca lichida
  • 5 galbenusuri
  • 120 gr zahar fin
  • 1 lingura amidon alimentar / faina (daca vrei o crema CUSTARD mai groasa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema CUSTARD (Crema de vanilie):

Pune laptele cu frisca la fiert, intr-o cratita.

Intre timp bate galbenusurile cu zahar pana se ingroasa si devin pale la culoare.

Pune esenta de vanilie in laptele cu frisca ce au fiert.Toarna acesta copizitie, putin cate putin, in galbenusri, amestecand continuu.Dupa ce ai turnat tot laptele, pune compozitia obtinuta inapoi in cratita si gateste, amestecand continuu, pana ce crema se ingroasa destul cat sa acopere spatele lingurii de lemn.Nu o lasa sa fiarba caci altfel se va taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema CUSTARD (Crema de vanilie)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

22.04.2010, 14:17

Roxana 1

02.06.2010, 00:10

foarte bunaaici se consuma foarte mult, si mai e si destul de scumpica cea de calitate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cuib de viespi din aluat de foietaj