Crema de biscuiti simpli si caramel(Thermomix)

de maslinutza in Dulciuri, 11 Iul 2012 | 3403 vizualizari

 

Se poate folosi la torturi,prajituri..

 

INGREDIENTE

  • 120 gr de biscuiti simpli
  • 100 gr zahar
  • 30 gr de caramel
  • 500 gr smantana pt frisca
  • 500 gr lapte
  • 1 plic de gelatina neutra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de biscuiti simpli si caramel(Thermomix):

Se pun biscuitii in vas si se programeaza 7 secunde, viteza 7. Se adauga restul ingredientelor si se programeaza 9 minute la 100 grade si viteza 4. Se varsa in recipientele alese si se pune la rece minim 4 ore.


Traditional:


-se maruntesc biscuiti;


-intr-o cratita se pune laptele la incalzit;


-odata incalzit laptele se pune smantana,gelatina,biscuitii,caramelul mestecand incontinuu pana se ingroasa crema(9 min);trebuie sa ramana asemanatoare cremei bechamel,ea se intaraseste cand se raceste.


-se varsa in recipientele alese si se pun la rece min 4 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de biscuiti simpli si caramel(Thermomix)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Sim0na 1

12.07.2012, 12:45

Bun, bun!

laura_n 1

12.07.2012, 13:55

interesanta!

Bya Ralu 1

12.07.2012, 13:56

fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute cu crema de ciocolata cu nuca si biscuiti