Crema de branza picanta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 3781 vizualizari

 

Se poate face cu orice fel de branza, reteta originala (pe ungureste liptoi turo) este cu branza de burduf si cas de oaie

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza dulce de vaca
  • 250 g branza telemea
  • 2 Cepe rosii
  • 2 Linguri smantana
  • 100 g Unt
  • 1 Lingurita boia dulce
  • 1 Lingurita boia iute
  • 1 Lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza picanta:

Ceapa se curata si se toaca in robot.


Peste ceapa se pun toaate celalalte ingrediente si se mixeaza pana devine o pasta cremoasa.


Dupa ce este gata se tine cel putin 1 ora in frigider. Eu nu am avut rabdare si a fost cam moale.


Se poate servi pe paine prajita cu rosii.


Se pot umple rosii si ardei si servi asa sau taiate rondele


Se pot face suluri cu bacon si sunca cu branza la mijloc


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

14.02.2011, 11:45

MIUTA 1

14.02.2011, 14:18

Foarte buna

MotanLaOale 1

15.02.2011, 08:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pateu cu ficat