Crema de zahar ars

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 1588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 8 linguri cu zahar
  • 1 l de lapte dulce
  • 150 g zahar  (pentru tapetat tava)
  • arome (esenta de vanilie, zahar vanilat)  
  • optional, pentru servit: miez de lapte Delaco, menta verde (proaspata)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:


Mixam ouale impreuna cu cele 8 linguri de zahar si cu esentele, adaugam laptele si omogenizam. Cele 150 gr de zahar le punem la caramelizat intr-o craticioara ai carei pereti ii vom tapeta cu zaharul rezultat. Turnam compozitia de lapte si oua peste zaharul caramelizat si o dam la cuptor, la foc potrivit, pentru 50-60 de minute, pana cand devine aurie. O servim rece, cu miez de lapte si frunze de menta proaspata. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Dya Daniela Andrei 1

16.09.2013, 15:22

Te pup scumpo! Si mie imi place tare mult! Mai ales cu frisca

simona72 1

16.09.2013, 15:54

Grozava!!! Vorba lui Ruxy, asta am invatat prima oara pe langa clatite...imi place oricum si la orice ora!!!

Dya Daniela Andrei 1

18.09.2013, 13:40

Da, Simona! E delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placintele cu branza crema