Cremsnit 2

de Lavinia in Prajituri, 6 Ian 2013 | 12204 vizualizari

 

Dupa atata ciocolata merge si un cremsnit ,nu?:)

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de Cremsnit
  • 1.5 l lapte
  • 12 galbenusuri
  • 2 fiole esenta de vanilie
  • 180 g zahar
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 200 g faina
  • 200 g smantana pentru frisca(neindulcita)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit 2:

Puneti laptele la fiert cu esenta de vanilie.Intre timp mixati galbenusurile cu zahar timp de 5 min.Adaugati faina si putin lapte daca este nevoie si amestecati bine.Adaugati si restul de lapte fierbinte si puneti din nou pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.(minim 15 min)


Mixati smantana pentru frisca cu zaharul vanilat si adaugati peste crema usor racita.


Puneti crema intre foi si dati la rece cateva ore.


Decorati prajitura cu zahar pudra.Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mena29 1

07.01.2013, 21:19

Lavinia 1

07.01.2013, 22:53

multumesc

AndreaE 1

22.03.2014, 16:21

E delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cremes