Cremsnit 2

de Lavinia in Prajituri, 6 Ian 2013 | 12029 vizualizari

 

Dupa atata ciocolata merge si un cremsnit ,nu?:)

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de Cremsnit
  • 1.5 l lapte
  • 12 galbenusuri
  • 2 fiole esenta de vanilie
  • 180 g zahar
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 200 g faina
  • 200 g smantana pentru frisca(neindulcita)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit 2:

Puneti laptele la fiert cu esenta de vanilie.Intre timp mixati galbenusurile cu zahar timp de 5 min.Adaugati faina si putin lapte daca este nevoie si amestecati bine.Adaugati si restul de lapte fierbinte si puneti din nou pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.(minim 15 min)

Mixati smantana pentru frisca cu zaharul vanilat si adaugati peste crema usor racita.

Puneti crema intre foi si dati la rece cateva ore.

Decorati prajitura cu zahar pudra.Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cremsnit 2-0
Cremsnit 2-1

COMENTARII (25)

mena29

mena29 1

07.01.2013, 21:19

 Lavinia

Lavinia 1

07.01.2013, 22:53

multumesc

AndreaE

AndreaE 1

22.03.2014, 16:21

E delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!