Creveti cu sos de lamaie

de luminita20_2006 in Fructe de mare, 13 Ian 2010 | 13331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr creveti congelati
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • 50 gr vin alb
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de lamaie:

Crevetii se lasa la dezghetat in frigider. Cand sunt gata se spala cu apa rece. Se pune intr-o tigaie ulei de masline si 2 catei de usturoi striviti cu lama cutitului, se adauga vinul si zeama de la o lamaie, se lasa sa dea in clocot se adauga crevetii cat sa se incalzeasca si gata.(eu am avut creveti inghetati prefierti), daca sunt cruzi se lasa sa se faca intai in tigaie. Sunt gata cand au forma de inel. La final se adauga sare si patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

04.12.2011, 16:19

simplu si super-delicios

luminita20_2006 1

08.12.2011, 18:43

asa e mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca de creveti