Creveti cu sos de lamaie

de luminita20_2006 in Fructe de mare, 13 Ian 2010 | 14675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr creveti congelati
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • 50 gr vin alb
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de lamaie:

Crevetii se lasa la dezghetat in frigider. Cand sunt gata se spala cu apa rece. Se pune intr-o tigaie ulei de masline si 2 catei de usturoi striviti cu lama cutitului, se adauga vinul si zeama de la o lamaie, se lasa sa dea in clocot se adauga crevetii cat sa se incalzeasca si gata.(eu am avut creveti inghetati prefierti), daca sunt cruzi se lasa sa se faca intai in tigaie. Sunt gata cand au forma de inel. La final se adauga sare si patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

04.12.2011, 16:19

simplu si super-delicios

luminita20_2006 1

08.12.2011, 18:43

asa e mihaela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca cu branza dulce
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Platou cu fructe de mare