Creveti cu sos de smantana

de silvi0ara in Fructe de mare, 10 Mar 2010 | 9042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g creveti congelati  
  • 3 catei usturoi  
  • 1 fir de usturoi verde  
  • 2 linguri smantana  
  • 100ml smantana de gatit  
  • 2-3 cuburi branza topita  
  • sare si piper dupa gust  
  • 1 lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de smantana:

Usturoiul tocat marunt se caleste in lingurita de unt impreuna cu branza topita,se sezoneaza cu sare si piper,apoi se adauga cele 2 feluri de smatana.Se lasa pe foc mic pana ce s-au topit cuburile de branza.Separat se inabusa crevetii asa congelati intr-o lingurita de unt timp de 5 minute,apoi se adauga in sosul de smantana.Se servesc fierbinti alaturi de paine prajita.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:06

PASTE FERICIT!

em 1

19.05.2010, 11:20

bravo! cred ca sunt foarte gustosi! o sa incerc si eu!!! Oare nu pot folosi parmezan in loc de branza topita?! ei, prima o sa o incerc asa ca la carte... apoi mai brodam pe margine...

silvi0ara 1

19.05.2010, 17:43

Sigur Em,poti folosii ce iti plece tie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!