Creveti in aluat

de nadea68 in Fructe de mare, 5 Mar 2014 | 6318 vizualizari

 

Ador crevetii ..si reteta asta mi-a placut foarte mult :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g creveti
  • ulei
  • 100 g faina alba
  • apa minerala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in aluat:

Crevetii se curata si se lasa numai codita.

Se spala si se lasa la scurs.

Intr-un castron punem faina ,praf de copt si apa minerala.N-am pus cantitate la apa dar merge cam 1 pahar.

Amestecam,trebuie sa obtinem ceva asemanator cu aluat pentru clatite.

Punem destul ulei intr-o tigaie mai adanca.

Luam de codita cate un crevet si-l trecem prin aluatul nostru.Dupa care il punem la prajit in ulei incins.

Procedam asa cu toti crevetii.

Ii scoatem si-i punem pe hartie de bucatarie ca sa se absoarba uleiul.

Se servesc calzi cu salata ,lamaie sau diferite sosuri :)

TIPS-URI

1

cu acelasi aluat se pot praji si legumele sau piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadea68 1

06.03.2014, 18:02

va multumesc

laura_n 1

07.03.2014, 15:02

foarte misto ideea, de incercat

nadea68 1

07.03.2014, 16:55

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Creveti in aluat