Crumble cu mar si scortisoara

de RuxyRux in Dulciuri, 19 Sep 2016 | 901 vizualizari

 

Varianta vegana....delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr nuca macinata( sau alune, sau migdale)
  • 75 gr. fulgi de ovaz( mie imi plac cei de la Liddl)
  • 3 linguri unt de cocos
  • 3 linguri sirop de artar( sau zahar brun, sau miere dupa gust daca nu aveti)
  • 3 mere mari
  • vanilie
  • scortisoara
  • zahar brun(1 sau 2 linguri)
  • 2 sau 3 linguri fulgi de ovaz pentru presarat deasupra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu mar si scortisoara:

Se amesteca nuca macinata cu untul de cocos, cu fulgii de ovaz si siropul de artar, se pune vanilia si este gata blatul.


Tapetam un vas micut patrat de Jena cu hartie pergament si punem compozitia.


Razuim merele pe razatoarea mare si le asezam peste blat. Presaram zaharul brun dupa dorinta, scortisoara , presaram fulgi de ovaz dupa dorinta si punem vasul 20 sau 25 de minute la 180 de grade pe programul de patiserie.


Calda sau rece este la fel de delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu mar si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

22.09.2016, 11:28

Multumesc Daniela!

Bya Ralu 1

23.09.2016, 20:17

bun

RuxyRux 1

25.09.2016, 18:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Halva grecească