Desert biscuiti cu scortisoara

de cristina1985 in Dulciuri, 10 Ian 2019 | 204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 200 g unt (minim 80% grasime)
  • 200 g zahar brun (pudra)
  • 1 lg-ta scortisoara
  • 1/2 lg-ta cuisoare
  • 1/4 lg-ta piper alb
  • 1/4 prag ghimbir
  • 1/4 lg-ta nucsoara
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 varf cutit bicarbonat de sodiu
  • 1 lg-ta otet
  • un praf sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu scortisoara:

Untul se topeste si se lasa la racit.


Faina se amesteca cu condimentele, praful de copt, bicarbonatul stins in otet si sarea. Apoi se adauga oul, zaharul brun (care se face pudra), untul si se amesteca. Se pune aluatul in frigider, timp de 30 minute.


Se intinde aluatul (daca este tare, se framanta putin pana redevine elastic), se decupeaza formele dorite. Au iesit 3 tavi mari. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 10-15 minute,foc mic. Dupa 10 minute, le verificati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

13.01.2019, 17:32

cristina1985 1

13.01.2019, 18:22

mirela0911 1

14.01.2019, 11:37

Frumusei si aromati!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Hortansa