Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O reteta pe gustul meu si foarte simpla de preparat!
Decor:
Pentru inceput mixam bananele foarte bine, adaugam Nutella, zaharul vanilat, untul, bicarbonat de sodiu stins cu laptele caldut, apoi din nou mixam timp de 2 minute.
Ultimul pas este sa adaugam faina, amestecam foarte bine cat sa obtinem o crema frumoasa si compozitia este gata.
Intr-o tava din Tefal cu forme de briose am pus cupe din hartie pentru briose, apoi in fiecare cupa cate 3 linguri de compozitie.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, timp de 20 de minute; dupa ce s-au copt, le decoram cu ciocolata topita, zahar pudra si jeleuri!
Pofta buna si ne vedem la reteta urmatoare!
1
Nu deschidem cuptorul in timpul coacerii!
2
Nu le servim fierbinti fiindca nu se desprinde toata briosa de pe cupa de hartie!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult