Desert cheesecake cu Oreo

de AndrutzaP in Torturi, 13 Mar 2017 | 2623 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte bun!
Inspiratie, Teodora, Teo'skitchen:)

 

INGREDIENTE

  • 180 g biscuiti Oreo
  • 50 g unt
  • 1 pliculet gelatina
  • 50 g zahar pudra
  • 250 gr branza natur
  • 250 ml frisca lichida
  • 150 g smantana
  • 8 biscuiti Oreo pentru umplutura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu Oreo:

   Pentru inceput, maruntim biscuiti in blender. Biscuiti maruntiti ii amestecam cu untul topit si omogenizam foarte bine. Asezam biscuitii pe fundul tavii in care intentionam sa montam prajiturica si dam tava la frigider pana in momentul in care pregatim compozitia de branza.

   Gelatina o punem la hidratat. 

    Frisca o mixam bine cu zaharul pudra. Cand aceasta s-a intarit foarte bine, adaugam crema de branza si smantana si continuam sa mixam. In compozitia de branza adaugam gelatina hidratata si apoi topita pe baie de abur. 

    Montam cheesecake-ul astfel: in tava in care am pus biscuiti (eu am folosit doua tavi de chec, dar puteti folosi si o singura tava, mai mare), adaugam crema de branza si, prin ea, amestecam bucati mai mici de biscuiti Oreo (sferturi de biscuiti)

   Ornam prajiturica dupa gust si imaginatie. Eu am folosit bucati de biscuiti si miere cu portocala.

TIPS-URI

1

recomand o cantitate putin mai mare de zahar pentru cei ce prefera o prajitura mai dulce.

2

puteti orna cu caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

13.03.2017, 19:39

De cand imi doresc sa fac si eu un cheesecake cu oreo!

oanapl 1

14.03.2017, 15:32

Ce bine arata!

Panacris 1

15.03.2017, 08:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de ciocolata alba si frisca