Desert cheesecake cu Oreo

de AndrutzaP in Torturi, 13 Mar 2017 | 845 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte bun!
Inspiratie, Teodora, Teo'skitchen:)

 

INGREDIENTE

  • 180 g biscuiti Oreo
  • 50 g unt
  • 1 pliculet gelatina
  • 50 g zahar pudra
  • 250 gr branza natur
  • 250 ml frisca lichida
  • 150 g smantana
  • 8 biscuiti Oreo pentru umplutura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu Oreo:

Pentru inceput, maruntim biscuiti in blender. Biscuiti maruntiti ii amestecam cu untul topit si omogenizam foarte bine. Asezam biscuitii pe fundul tavii in care intentionam sa montam prajiturica si dam tava la frigider pana in momentul in care pregatim compozitia de branza.


Gelatina o punem la hidratat.


Frisca o mixam bine cu zaharul pudra. Cand aceasta s-a intarit foarte bine, adaugam crema de branza si smantana si continuam sa mixam. In compozitia de branza adaugam gelatina hidratata si apoi topita pe baie de abur.


Montam cheesecake-ul astfel: in tava in care am pus biscuiti (eu am folosit doua tavi de chec, dar puteti folosi si o singura tava, mai mare), adaugam crema de branza si, prin ea, amestecam bucati mai mici de biscuiti Oreo (sferturi de biscuiti)


Ornam prajiturica dupa gust si imaginatie. Eu am folosit bucati de biscuiti si miere cu portocala.

 

TIPS-URI

1

recomand o cantitate putin mai mare de zahar pentru cei ce prefera o prajitura mai dulce.

2

puteti orna cu caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

13.03.2017, 19:39

De cand imi doresc sa fac si eu un cheesecake cu oreo!

oanapl 1

14.03.2017, 15:32

Ce bine arata!

Panacris 1

15.03.2017, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Tort Bradul de Craciun