Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra

de Mitinita in Torturi, 24 Feb 2018 | 3516 vizualizari

 

Reteta cu dragoste
Am pornit de la reteta Laurei de cheesecake https://www.bucataras.ro/retete/cheesecake-padurea-neagra-56088.html, dar am ales sa-l fac fara coacere.
Noua ne-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta
  • 200 g de biscuiti digestivi
  • 50 g de unt
  • Pentru cheesecake
  • 1 plic de gelatina
  • 50 ml de apa rece
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g de zahar
  • 200 g smantana
  • 200 g smantana dulce, pentru frisca
  • 1 ciocolata amaruie Poiana
  • dulceata de visine
  • cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra:

Blatul

Biscuitii se macina marunt. Se pot marunti si intr-o punga, cu sucitorul.

Untul se topeste si se adauga la biscuitii zdrobiti. Se amesteca bine.

Amestecul se pune intr-o forma de tort cu hartie de copt. Se da la rece.

Crema

Gelatina se hidrateaza 5 minute in 50 de ml de apa. Se incalzeste putin la microunde, cat sa se dizolve.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Se bate frisca. Se amesteca cu branza, smantana, gelatina, ciocolata si zaharul.

In compozitie se poate pune si dulceata de visine.

Asamblare

Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti.

Se pune un strat de visine din dulceata si se pudreaza cu cacao.

Se orneaza cu frisca si bucati de ciocolata si se da la rece peste noapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort brownie cu ricotta, zmeura si ciocolata