Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo

de Aletta in Prajituri, 19 Iul 2017 | 4840 vizualizari

 

Am pregatit aceste cupe de mousse-uri delicoase de vara, perfecte pentru cand avem invitati, un desert racoritor si deosebit. 

 

INGREDIENTE

Pentru cupele de mousse-uri de fructe :

  • 100g biscuiti digestivi
  • 50 g unt

Crema alba:

  • 100 g crema de branza
  • 125 g mascarpone
  • 100 g zahar pudra
  • 100 ml frisca lichida
  • 7 g gelatina
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • esenta vanilie
  • un praf de sare

Crema de capsuni:

  • 100 ml frisca lichida
  • 100 crema de branza
  • 50 g zahar
  • 200 g capsuni
  • un varf cutit sare
  • gelatina 5 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo:

Biscuitii se maruntesc cu ajutorul blenderului si se amesteca cu untul topit, pana ajung la consistenta nisipului ud. 

Gelatina se pune la inmuiat.

Mascarponele se mixeaza cu zaharul, branza, zaharul vanilinat, esenta de vanilie, praful de sare. Se adauga si frisca lichida. Se mai mixeaza putin.

Se adauga gelatina topita pe baie de aburi si se omogenizeaza bine cu crema. Se toarna peste biscuiti si se niveleaza. Se da inapoi la frigider, pana se face a 2 a crema,cea de capsuni. Branza se mixeaza cu zaharul, putina sare apoi se adauga frisca lichida si se mai mixeaza putin. Se adauga capsunile date prin blender. Se omogenizeaza. Gelatina se topeste pe aburi si se adauga in crema si se toarna peste prima crema care este deja intarita.
Pentru cel de oreo : https://www.bucataras.ro/retete/desert-cheesecake-cu-oreo-82423.html  ( eu am injumatatit ingredientele si aici)

TIPS-URI

1

din aceste cantitati, ies 6 cupe din fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

kytz 1

21.07.2017, 11:46

Arată într-un mare fel!

oanapl 1

21.07.2017, 23:37

Waw! Arata minunat!

Aletta 1

24.07.2017, 14:39

multumesc frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone