Desert cu piscoturi si budinca de ciocolata cu ananas

de adasev12 in Dulciuri, 15 Noi 2011 | 3679 vizualizari

 

ceva dulce rapid de facut si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de budinca de ciocolata de 80 g
  • 350 ml lapte
  • Cateva piscoturi
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 1 lingura crema de alune
  • Cateva rondele de ananas
  • Esenta de rom  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu piscoturi si budinca de ciocolata cu ananas:

Se prepara budinca cu laptele conform instructiunilor de pe pachet.( daca are nevoie de zahar adaugati...eu folosesc gata indulcita). Se adauga in ea bucatile de ciocolata si crema de alune si se amesteca bine. Se lasa putin sa se domoleasca.



Se face un sirop din apa indulcita si se adauga esenta de rom. ( se poate folosi in loc de apa indulcita zeama de la compotul de ananas). Se pregatesc cateva cupe...mie mi-au iesit 4 portii...generoase. Ananasul se taie cubulete. Se folosesc 3-4 piscoturi pt o cupa. Se trece prin sirop un piscot, se rupe in bucati mici si se pune pe fundul cupei. Se toarna 2 linguri de budinca, se presara cateva bucati de ananas. Se mai pune un piscot bucati si iar budinca si ananas deasupra. Se iau 2 piscoturi apoi si se trec putin prin budinca si infig deasupra . Se dau cupele la frigider pana se intareste bine budinca. Se serveste rece si cu pofta.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si frisca la servire. Gustul de ciocolata se potriveste f bine cu cel de ananas, dulce.acrisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu piscoturi si budinca de ciocolata cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

16.11.2011, 21:42

mena29 1

16.11.2011, 21:47

adasev12 1

17.11.2011, 13:35

miuta, elena_daria, mena....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort inimos