Desert cu piscoturi si budinca de ciocolata cu ananas

de adasev12 in Dulciuri, 15 Noi 2011 | 2943 vizualizari

 

ceva dulce rapid de facut si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de budinca de ciocolata de 80 g
  • 350 ml lapte
  • Cateva piscoturi
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 1 lingura crema de alune
  • Cateva rondele de ananas
  • Esenta de rom  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu piscoturi si budinca de ciocolata cu ananas:

Se prepara budinca cu laptele conform instructiunilor de pe pachet.( daca are nevoie de zahar adaugati...eu folosesc gata indulcita). Se adauga in ea bucatile de ciocolata si crema de alune si se amesteca bine. Se lasa putin sa se domoleasca.



Se face un sirop din apa indulcita si se adauga esenta de rom. ( se poate folosi in loc de apa indulcita zeama de la compotul de ananas). Se pregatesc cateva cupe...mie mi-au iesit 4 portii...generoase. Ananasul se taie cubulete. Se folosesc 3-4 piscoturi pt o cupa. Se trece prin sirop un piscot, se rupe in bucati mici si se pune pe fundul cupei. Se toarna 2 linguri de budinca, se presara cateva bucati de ananas. Se mai pune un piscot bucati si iar budinca si ananas deasupra. Se iau 2 piscoturi apoi si se trec putin prin budinca si infig deasupra . Se dau cupele la frigider pana se intareste bine budinca. Se serveste rece si cu pofta.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si frisca la servire. Gustul de ciocolata se potriveste f bine cu cel de ananas, dulce.acrisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu piscoturi si budinca de ciocolata cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

16.11.2011, 21:42

mena29 1

16.11.2011, 21:47

adasev12 1

17.11.2011, 13:35

miuta, elena_daria, mena....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta Tatin