Desert cu struguri

de -Licurici- in Dulciuri, 28 Sep 2016 | 803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g crema mascarpone;
  • 4 linguri zahar;
  • 2 oua;
  • 100 g biscuiti;
  • o cana cu cappuccino;
  • boabe de struguri.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu struguri:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.


Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se freaca bine, pana se albesc, apoi se adauga crema mascarpone.


Se incorporeaza si albusurile batute spuma in crema de galbenusuri cu mascarpone.


Biscuitii se inmoaie in cappuccino, apoi se rup in bucati mai mari si se pun pe fundul unor pahare sau boluri pentru desert.


Peste biscuiti se pun cate 2 linguri din crema, apoi boabe de struguri, din nou crema si se decoreaza cu boabe de struguri.


Se baga la frigider pentru cateva ore sau pana a doua zi.


Din compozitie au iesit 6 boluri mici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

29.09.2016, 09:52

Mai ai și pentru mine?

-Licurici- 1

29.09.2016, 14:41

Nu mai am, dar fac!

noiinbucatarie 1

30.09.2016, 11:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere