Desert fursecuri cu rom si ciocolata

de katty in Dulciuri, 12 Sep 2017 | 2221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 gr unt
  • 300 gr zahar
  • 2 oua mari
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 375 gr faina+pentru blat
  • 60 gr cacao
  • 1 lingura rom
  • ciocolata alba si neagra pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu rom si ciocolata:

 Mixam untul cu zaharul, adaugam pe rand ouale, apoi adaugam romul si faina amestecata cu cacao si praful de copt. Lasam aluatul la rec 1/2 de ora, apoi il intindem pe un blat de lemn cu ajutorul unui sucitor (grosimea trebuie sa fie cam 0,5 cm). Taiem aluatul in forma de pesti.

Asezam pestii  pe hartie de copt intr-o tava. Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana incep sa se rumeneasca usor. Lasam fursecurile sa se raceasca. Glazuram fursecurile cu ciocolata topita la bain- marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu rom si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Cofetarul Vesel 1

17.09.2017, 12:56

mirela0911 1

17.09.2017, 21:38

Bune fursecuri ai facut!

mihaelar63 1

28.04.2020, 01:12

Ce bune!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Snickers