Desert gogosi olandeze (Oliebollen)

de - Andreea - in Dulciuri, 13 Aug 2017 | 1614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina tip '00'
  • 25 gr unt
  • 300 ml lapte
  • 60 ml apa minerala
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 mere mici
  • 2 oua
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 1 lingurita rasa cu zahar
  • ulei ( pentru prajit)
  • zahar pudra ( pentru pudrat)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi olandeze (Oliebollen):

Punem intr-un bol faina, sarea, zaharul si amestecam.


Topim untul la foc mic, adaugam laptele si lasam in continuare la foc mic, pana ce laptele s-a incalzit ( NU trebuie sa fie fierbinte). Adaugam drojdia uscata in lapte si amestecam.


Turnam amestecul de lapte in bolul cu faina, amestecam bine, adaugand apoi apa minerala si la final, ouale.


Curatam merele de coaja si le taiem cuburi mici si le adaugam in aluat, amestecand bine.


Acoperim bolul si lasam sa creasca ( pana isi va dubla volumul).


Cand aluatul a crescut, luam cu o lingura din compozitie si prajim in ulei bine incins, la foc potrivit.


Le scoatem pe un servet de hartie si presaram cu zahar pudra.


POFTA BUNA !


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi olandeze (Oliebollen)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

- Andreea - 1

14.08.2017, 22:46

Oana

Cofetarul Vesel 1

29.08.2017, 11:07

- Andreea - 1

29.08.2017, 16:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Floarea soarelui