Desert inghetata cu banane si caramel

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 30 Iul 2017 | 206 vizualizari

 

Am preparat o inghetata rapida, inspirandu-ma dupa reteta lui Merisor.
Lapte condensat indulcit caramelizat gasiti aici.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida indulcita
  • 300 g banane curatate de coaja
  • 100 g lapte condensat indulcit caramelizat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu banane si caramel:

Se pun intr-un blender 50 ml frisca lichida si bananele curatate de coaja si taiate si se maruntesc.


Intr-un castron, se pune restul de frisca lichida (150 ml), compozitia cu banane si laptele condensat indulcit caramelizat si se mixeaza totul.


Se pune amestecul obtinut intr-un vas cu capac si se introduce la congelator pana cand este gata de servire.


Inghetata cu banane si caramel se poate servi cu topping de caramel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu banane si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

noiinbucatarie 1

31.07.2017, 16:54

Pare foarte cremoasa, asta cred ca este pe placul meu

Adi 1

31.07.2017, 21:42

Foarte bun!

Rocsi 1

31.07.2017, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Savarine