Desert inghetata cu banane si caramel

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 30 Iul 2017 | 1362 vizualizari

 

Am preparat o inghetata rapida, inspirandu-ma dupa reteta lui Merisor.
Lapte condensat indulcit caramelizat gasiti aici.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida indulcita
  • 300 g banane curatate de coaja
  • 100 g lapte condensat indulcit caramelizat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu banane si caramel:

Se pun intr-un blender 50 ml frisca lichida si bananele curatate de coaja si taiate si se maruntesc.


Intr-un castron, se pune restul de frisca lichida (150 ml), compozitia cu banane si laptele condensat indulcit caramelizat si se mixeaza totul.


Se pune amestecul obtinut intr-un vas cu capac si se introduce la congelator pana cand este gata de servire.


Inghetata cu banane si caramel se poate servi cu topping de caramel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu banane si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

31.07.2017, 16:54

Pare foarte cremoasa, asta cred ca este pe placul meu

Adi 1

31.07.2017, 21:42

Foarte bun!

Rocsi 1

31.07.2017, 21:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura RIGO-JANCSI