Desert inghetata de zmeura

de abetina in Dulciuri, 5 Iul 2017 | 797 vizualizari

 

Nimic nu poate fi mai bun decat o inghetata cu fructe de sezon si acum este timpul pentru zmeura, plina de vitamine, este perfecta pentru orice zi torida:)

 

INGREDIENTE

  • 1 castron cu zmeura
  • 300 gr zahar
  • 500 gr smantana
  • 500 ml lapte dulce fiert si racit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de zmeura:

Se pune zmeura cu zahar la frigider, peste noapte.

A doua zi se mixeaza zmeura, se adauga smantana, laptele si se mixeaza la viteza mica, sa zicem la viteza 3, timp de cel putin 10 minute, dupa care se toarna compozitia intr-un vas si se baga la congelator. Din cand in cand, se mai scoate vasul si se mai omogenizeaza compozitia, se evita formarea cristalelor de gheata.


Se poate servi dupa circa 7-8 ore. Sa aveti pofta, dragilor!

 

TIPS-URI

1

zmeura

2

inghetata

3

naturala

4

vara

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

dantes 1

07.07.2017, 10:53

Delicioasa!

Rahela Velicu 1

17.07.2017, 11:19

CofetariiBucatari 1

29.08.2017, 18:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Hribi cu smantana
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune