Desert inghetata de zmeura

de abetina in Dulciuri, 5 Iul 2017 | 305 vizualizari

 

Nimic nu poate fi mai bun decat o inghetata cu fructe de sezon si acum este timpul pentru zmeura, plina de vitamine, este perfecta pentru orice zi torida:)

 

INGREDIENTE

  • 1 castron cu zmeura
  • 300 gr zahar
  • 500 gr smantana
  • 500 ml lapte dulce fiert si racit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de zmeura:

Se pune zmeura cu zahar la frigider, peste noapte.

A doua zi se mixeaza zmeura, se adauga smantana, laptele si se mixeaza la viteza mica, sa zicem la viteza 3, timp de cel putin 10 minute, dupa care se toarna compozitia intr-un vas si se baga la congelator. Din cand in cand, se mai scoate vasul si se mai omogenizeaza compozitia, se evita formarea cristalelor de gheata.


Se poate servi dupa circa 7-8 ore. Sa aveti pofta, dragilor!

 

TIPS-URI

1

zmeura

2

inghetata

3

naturala

4

vara

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

dantes 1

07.07.2017, 10:53

Delicioasa!

noiinbucatarie 1

17.07.2017, 11:19

CofetariiBucatari 1

29.08.2017, 18:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta cu branza