Desert inimioare cu ovaz, ciocolata si banane

de Bucataras Diana in Dulciuri, 24 Mar 2018 | 1846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fulgi de ovaz,
  • 4 banane coapte,
  • 2 oua,
  • ciocolata neagra (100 g),
  • 50 g unt,
  • 1 plic praf de copt,
  • esenta vanilie,
  • esenta de rom
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inimioare cu ovaz, ciocolata si banane:

Dam fulgii de ovaz la robot pana devin faina, curatam bananele, le zdrobim cu furculita si le batem cu ouale. Maruntim ciocolata si o topim impreuna cu untul la bain marie sau la cuptorul cu microunde (in reprize de 30 de secunde, amestecand intre 2 reprize).Adaugam ciocolata topita, impreuna cu esentele de vanilie si de rom, peste compozitia de banane, incorporam praful de copt, apoi faina de ovaz. Compozitia obtinuta o turnam in forme inimioare (de briose sau orice forme dorim) si le dam la cuptor la 180 grade pentru cca 25-30 de minute, sau pana cand trec testul scobitorii.Dupa ce sunt gata le scoatem din forme, le asezam pe o farfurie si le acoperim cat mai bine cu o punga. Dupa minim 30 de minute le putem servi. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inimioare cu ovaz, ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mississippi mud pie