Desert mere umplute cu fulgi de ovaz

de Lau in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 3680 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 3 linguri stafide
  • 2 linguri zahar
  • 15 g unt
  • scortisoara macinatat
  • 3 linguri nuca macinata
  • esenta de vanilie
  • mere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mere umplute cu fulgi de ovaz:

Intr-un bol adaugam zaharul, nuca macinata, stafidele, fulgii de ovaz, scortisoara, esenta de vanilie, untul taiat cubulete.

Curatam merele de cotor, le stropim cu zeama de lamaie, le intepam din loc in loc.

Adaugam cate o lingurita de umplutura, le asezam in tava unsa cu unt si dam la cuptorul incalzit la 180 grade C, cca 30 min, pana ce merele se inmoaie.

Cand sunt gata, le stropim cu miere de albine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mere umplute cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de ardei iuti cu ardei copti