Desert prajitura cu lapte cald si nesquik

de - Andreea - in Prajituri, 16 Apr 2018 | 1046 vizualizari

 

O prajitura rapida, pufoasa si foarte usor de preparat. 

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 180 gr faina tip '00'
  • 60 gr unt
  • 120 ml lapte
  • 2 linguri cu nesquik
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu lapte cald si nesquik:


Ingredientele le scoatem si le aducem la temperatura camerei.


Dam drumul la cuptor sa se incalzesca la 180 grade C.


Punem intr-un bol ouale intregi impreuna cu zaharul si mixam cu ajutorul mixerului la viteza maxima, pentru 7-8 minute, pana ce devin de culoare deschisa si pufoase, iar zaharul s-a topit.


Adaugam faina impreuna cu praful de copt si amestecam bine ingredientele .


Separat punem laptele impreuna cu untul si nesquik-ul intr-un ibric si lasam la foc mic amestecand in continuu pana ce untul s-a topit si laptele e fierbinte( NU lasati sa inceapa sa fiarba).


Adaugam putin cate putin laptele cu nesquik in compozitia de oua cu faina si amestecam bine.


Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt ( sau ungeti cu unt si tapetati cu faina) si turnam compozitia.


Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil pentru 25 minute.


Cand prajitura este gata, o lasam 5-10 minute in cuptor sa se raceasca.


O portionam apoi dupa plac si servim.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu lapte cald si nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

16.04.2018, 21:42

Mirela

kytz 1

05.05.2018, 18:51

Arată grozav de delicioasă!

- Andreea - 1

05.05.2018, 19:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose de vanilie cu fulgi de ciocolata