Desert prajitura cu morcovi

de oanapl in Prajituri, 9 Aug 2017 | 394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg morcovi
  • 5 oua
  • 10 linguri ulei
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • unt pentru uns tava
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu morcovi:

Dai morcovii pe razatoarea mica, apoi adaugi ouale, uleiul si zaharul si amesteci bine cu mana. Poti sa mixezi ouale si apoi sa le adaugi peste morcovi. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si un praf de sare si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.


Ungi tava cu unt si o tapetezi cu faina, apoi torni compozitia in tava. Introduci tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C si lasi prajitura sa se coaca timp de 50-60 de minute, pana se rumeneste frumos.


Lasi prajitura sa se raceasca, apoi o pudrezi cu zahar.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

laura_n 1

10.08.2017, 18:20

Imi plac mult deserturile cu morcovi.

dantes 1

12.08.2017, 13:26

Buna!

Valclaudia 1

13.08.2017, 14:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Batoane de ciocolata