Desert prajitura rasturnata cu branza si dovleac

de Lau in Prajituri, 6 Mai 2019 | 396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 500 g dovleac
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 varf cutit ghimbir
  • 1 varf cutit nucsoara
  • 1 varf cutit scortisoara
  • 100 g zahar brun
  • Umplutura de branza
  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • coaja de lamaie
  • 100 g zahar
  • blat
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 1/2 praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura rasturnata cu branza si dovleac:

Dovleacul curata de coaja il dam prin razatoare, il calim cu zaharul si condimente dupa gust.


Branza o amestecam cu ingredientele, daca este prea uscata se mai adauga 1 lingura de smantana sau un ou.


Biscuitii ii maruntim.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt adaugam biscuitii, dovleacul racit, deasupra crema de branza.


Dam tava la cuptorul incalzit 10 min.


Intre timp pregatim blatul, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare, adaugam uleiul si faina amestecata cu praful de copt.


Amestecam cu o paleta cu miscari usoare de jos in sus pana ce se omogenizeaza.


Compozitia o turnam peste branza si dam tava la cuptorul incalzit la 160 grade C, cca 30 min, sa treaca testul cu scobitoarea .


Prajitura o rasturnam pe un platou si lasam sa se raceasca inainte de a o portiona.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura rasturnata cu branza si dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

07.05.2019, 21:37

dantes 1

08.05.2019, 12:56

Delicioasa!

Catalina L 1

10.05.2019, 18:13

faina tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu Finetti