Desert salam de biscuiti cu napolitane

de - Andreea - in Dulciuri, 26 Ian 2019 | 2273 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta Laurei Sava ...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr Brownies Milka
  • 100 gr biscuiti
  • 100 gr napolitane
  • 50 ml lapte
  • 50 gr alune de padure
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert salam de biscuiti cu napolitane:

Daca nu doriti sa folositi prajiturele Milka, puteti face blatul in casa dupa o reteta de Negresa.

Intr-un bol maruntim biscuitii si napolitanele ( eu am folosit napolitane cu crema de alune).

Adaugam alunele de padure, prajiturelele Milka si laptele. Amestecam foarte bine aceste ingrediente . 

Impartim compozitia in doua parti aproximativ egale . 

Intindem folie  alimentara ,punem compozitia si rulam obtinand forma unui salam . 

La fel procedam si cu cealalta compozitie . 

Punem salamul de biscuiti cu napolitane la frigider pentru cateva ore . 

Dupa acest timp , se taie felii si se serveste .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti cu napolitane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada din biscuiti cu crema de cocos si zmeura