Desert strudel cu branza si zmeura

de Catalina L in Dulciuri, 3 Feb 2018 | 2844 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla dar cat de delicioasa.
Am facut-o cu branza de vaca de casa si am tresat foietajul pentru o prezentara frumoasa.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/strudel-cu-branza-si-zmeura.html

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 400 g de branza proaspata de vaci bine scursa.
  • 2 oua +1 galbenus de ou
  • 1 lingura de faina
  • 50 g de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 varf de sare
  • 200 g de zmeura proaspata sau congelata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu branza si zmeura:

Amestecati branza de vaci cu zaharurile. Adaugati ouale intregi treptat, sarea si faina. Amestecati.

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.

Faceti un dreptunghi daca puteti, depuneti-l pe o hartie de copt.

Depuneti branza si fructele deasupra in mijloc.

Taiati benzi subtiri pe parti.

Ridicati fiecare banda si o dati peste umplutura, alternand fiecare parte.

Ungeti cu galbenusul de ou batut.

Dati la cuptorul incins la 200 ° C, pentru 20 de minute. 

Cand s-a racit, decorati cu zahar pudra si zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si branza de vaci