Desert tort 20 de ani

de Constelatialeu in Torturi, 9 Aug 2017 | 275 vizualizari

 

In urma cu 20 de ani am adus pe lume un pui mic de leut, radea cu gura pana la urechi, clar era al meu......imi amintesc si acum ca din toti copii din salon el era singurul care radea intr-o mare de urlete......La multi ani, Cristian !

 

INGREDIENTE

  • 22 de piscoturi
  • 6 biscuiti Viva pentru cafea
  • 200 g ciocolata Tiramisu Schogetten
  • 500 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • 3 pliculete de ness+ apa
  • frisca naturala pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort 20 de ani:

Intr-un vas de inox, am pus ciocolata si frisca lichida, apoi pe baie de aburi, am topit ciocolata, amestecam continuu pana se topeste, nu trebuie sa atinga punctul de fierbere. Se da la rece 1 ora, apoi se mixeaza bine si se adauga mascarpone, se omogenizeaza.


Trecem la partea de asamblat. Nessul il diluam cu apa rece si inmuiem piscoturile, doar se scufundam putin, ele absorb foarte repede lichidul.


Pe un platou, asezam un rand de piscoturi, adica 10, apoi cu ajutorul unui posh, ornam cu crema, asezam stratul al doilea de 10 piscoturi, ornam cu crema, deasupra, pe mijloc asezam biscuitii inmuiati in ness si inca 2 piscoturi, decoram cu frisca, cum avem inspiratie....nu prea am avut ...ca intrasem in travaliu....:))))))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort 20 de ani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Andreea Caroline 1

09.08.2017, 16:23

La multi ani

Adi 1

09.08.2017, 20:28

La multi ani!

Rocsi 1

09.08.2017, 21:32

La multi ani pentru baiatul tau si sa aiba parte numai de bine in viata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort caramel