Desert tort 20 de ani

de Constelatialeu in Torturi, 9 Aug 2017 | 1369 vizualizari

 

In urma cu 20 de ani am adus pe lume un pui mic de leut, radea cu gura pana la urechi, clar era al meu......imi amintesc si acum ca din toti copii din salon el era singurul care radea intr-o mare de urlete......La multi ani, Cristian !

 

INGREDIENTE

  • 22 de piscoturi
  • 6 biscuiti Viva pentru cafea
  • 200 g ciocolata Tiramisu Schogetten
  • 500 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • 3 pliculete de ness+ apa
  • frisca naturala pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort 20 de ani:

Intr-un vas de inox, am pus ciocolata si frisca lichida, apoi pe baie de aburi, am topit ciocolata, amestecam continuu pana se topeste, nu trebuie sa atinga punctul de fierbere. Se da la rece 1 ora, apoi se mixeaza bine si se adauga mascarpone, se omogenizeaza.


Trecem la partea de asamblat. Nessul il diluam cu apa rece si inmuiem piscoturile, doar se scufundam putin, ele absorb foarte repede lichidul.


Pe un platou, asezam un rand de piscoturi, adica 10, apoi cu ajutorul unui posh, ornam cu crema, asezam stratul al doilea de 10 piscoturi, ornam cu crema, deasupra, pe mijloc asezam biscuitii inmuiati in ness si inca 2 piscoturi, decoram cu frisca, cum avem inspiratie....nu prea am avut ...ca intrasem in travaliu....:))))))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort 20 de ani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

- Andreea - 1

09.08.2017, 16:23

La multi ani

Adi 1

09.08.2017, 20:28

La multi ani!

Rocsi 1

09.08.2017, 21:32

La multi ani pentru baiatul tau si sa aiba parte numai de bine in viata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mascarpone,zmeură şi ciocolată