Desert tort de biscuiti

de mimmi in Torturi, 5 Sep 2010 | 24098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti 
  • 900 ml lapte
  • 1 plic crema de vanilie 
  • 2 plicuri crema de ciocolata cu aroma de rom
  • 2 plicuri frisca
  • 2 linguri zahar vaniliat 
  • lapte pentru inmuiat biscuitii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti:

Pregatim cremele si frisca dupa instructiunile de pe ambalaj. Inmuiem biscuiti in lapte, dar nu mult pentru ca se vor inmuia si de la crema. Puteti face tortul din cate straturi vreti.


Asamblare:1 rand biscuiti,1 strat crema cu rom, 1 rand biscuiti, 1 rand strat crema de vanilie, 1 rand biscuiti, 1 strat frisca, 1 rand biscuiti, 1 strat crema si tot asa pana terminam biscuitii si cremele, ultimul rand sa fie frisca.Se orneaza dupa plac.


Se lasa la frigider minim 2 ore inainte de a-l taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Aurelia 07_07 1

17.12.2013, 20:01

jolygina 1

17.12.2013, 22:26

Bya Ralu 1

20.01.2014, 10:59

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
#100 si #1 tort -Tort Amandina La Multi Ani Tata!