Tort "fiert"

de adinaciosescu in Torturi, 7 Iul 2010 | 4514 vizualizari

 

Este un tort racoritor care nu necesita coacere,ci doar fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 2 litri de suc colorat in culori diferite.Nu conteaza foarte mult calitatea cat culoarea
  • gris
  • 2 budinci in functie de sucul cumparat,dar 2 de o culoare
  • 5-6 linguri de zahar pentru budinca,5-6 linguri pentru gris
  • 1/2 litru de frisca
  • fructe si ornamente dupa cum doriti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "fiert":

Blatul


un litru de suc colorat(eu am folosit galben) il fierbi,adaugi 5-6 linguri de zahar si gris cat sa fie de o consistenta tare.


Umezesti cu apa rece o forma de tort,pui grisul fiert,dai la racit.


Int-un alt litru de suc de culoare diferita de primul(eu am folosit rosu) fierbi 2 budinci in ton cu culoarea sucului,pe care o pui peste grisul fiert.Are aspect de jeleu


Dai la racit.


Cand e rece,rece,bati 1/2 litru de frisca pe care o pui deasupra si cu care de asemenea imbraci tortul.


Deasupra ce vrei,ornamente,bombonele,fructe proaspete sau confiate...


Este foarte racoritor,

 

TIPS-URI

1

combina culorile dupa cum iti place:galben-rosu

2

verde-galben

3

verde-rosu

4

negru-rosu....etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "fiert"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

articook 1

08.07.2010, 13:57

asta vroiam sa scriu si eu.. daca se pot folosi sucuri naturale

adinaciosescu 1

08.07.2010, 16:35

se poate folosi orice fel de suc.Cu cele proaspat stoarse e mult mai bun,dar grija...trebuie consumat ,dar nici o grija...cand dati de gust sigur nu mai ramane

elena1988 1

08.02.2011, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Tort Raffaello