Desert tort simplu

de dantes in Torturi, 14 Mar 2019 | 2892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 ml.ulei
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri apa
  • Pentru crema
  • 3 oua
  • 9 linguri zahar
  • 2 linguri cacaua
  • 3 linguri faina
  • 250 g unt
  • 100 g ciocolata alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort simplu:

Blatul

Se separa albusurile de galbenusuri, se bate albusul spuma cu zaharul adaugat treptat, apoi se adauga treptat apa, uleiul, galbenusurile de ou si treptat faina amestecata cu praful de corp amestecandu-se usor. Compozitia se toarna intr-o forma tapetata si se da la cuptor circa 40 minute la 180 grade. Cand este gata se lasa la racit si se taie in doua.

Crema

Ouale se amesteca cu zaharul si se fierb pe bain marin pana se ingroasa, apoi se adauga cacaua si se amesteca bine si se lasa la racit.

Faina se amesteca cu putina apa si se fierbe pana devine de consistenta smantanei si se lasa la racit.

Untul se freaca pana devine spumos, apoi se amesteca treptat faina fiarta, se adauga ouale si se mixeaza bine.

Se insiropeaza putin blatul cu apa cu zahar si se pune crema, se decoreaza dupa preferinte, eu am ornat cu ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort simplu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort amandina